Světelná reklama Eliáš

Jakou formu zvolit

Prosvětlený panel

jde o nejlevnější variantu. Bočnice, které tvoří obvod panelu mohu být z PVC, nebo z hliníku. Zadní strana panelu je vyrobena ze speciálního odrazového plechu. Prosvětlená plocha - opálové plexisklo limituje rozměr panelu. Obvyklým světelným zdrojem jsou zde lineární zářivky. Hustotu zářivek volíme tak, aby světlo bylo rovnoměrné, aby na světelné ploše nebyly vidět jednotlivé světelné zdroje.

Signtech panely

tato varianta je o něco dražší ale umožňuje vyrobit panel daleko větších rozměrů bez přerušení světelné plochy . Záda panelu jsou ze speciálního odrazového plechu. Konstrukci panelu tvoří hliníkový rám s výztuhami , do něhož je vypnuta vinylová folie. Vinyl dobře rozkládá bodové světlo na celou plochu. Umožňuje tak šetřit světelné zdroje. Nejčastějším světelným zdrojem u tohoto provedení je vysokonapěťová zářivka.

Jednotlivá písmena a znaky

podle druhu svícení vyrábíme prosvětlená, či podsvětlená. Podle použitého materiálu - z pozinkovaného plechu, nerezu, mosazi, hliníku a pokud si budete přát aby svítila celá, pak Vám je vyrobíme z plexiskla. Světelným zdrojem zde může být neon nebo diody. Tento typ reklamy je často poptáván i v nesvětelné variantě.

Ukázka použití Ukázka použití